SCOP

Această politică de confidențialitate te informează despre informațiile pe care le colectăm de la tine atunci când utilizezi site-ul nostru. În colectarea acestor informații, noi acționăm în calitate de operator de date personale și, prin lege, suntem obligați să îți furnizăm informații despre noi, despre scopul și modul în care folosim datele tale și despre drepturile pe care le ai asupra datelor tale cu caracter personal.
Această politică de confidențialitate te informează despre informațiile pe care le colectăm de la tine atunci când utilizezi site-ul nostru. În colectarea acestor informații, noi acționăm în calitate de operator de date personale și, prin lege, suntem obligați să îți furnizăm informații despre noi, despre scopul și modul în care folosim datele tale și despre drepturile pe care le ai asupra datelor tale cu caracter personal.
Scopul prelucrării datelor tale cu caracter personal pe site-ul nostru îl reprezintă stabilirea unei comunicări directe și corecte cu cei interesați de serviciile pe care le oferim – servicii de consultanță și implementare măsuri protecția datelor cu caracter personal – GDPR.

CINE SUNTEM NOI?

SC GDPR BITE S.R.L. are în proprietate și administrează domeniile www.gdprbite.ro (numit în continuare site-ul), cu următoarele date de identificare și contact:

Date identificare juridică și fiscală: EUID ROONRC: J26/169/06.02.2020 – Mureș, CUI 42216523

Adresă: P-ța Trandafirilor nr. 19, Tîrgu Mureș, MȘ, România

Date contact: +40 745 510 422, office[at]gdprbite.ro

CUM FOLOSIM INFORMAȚIILE TALE?

Cum folosim informațiile tale?

Având în vedere că serviciile noastre se adresează, în principal operatorilor de date cu caracter personal, persoanele vizate a căror date cu caracter personal sunt reprezentanți ai operatorilor economici. În subsidiar colectăm date ale persoanelor vizate ce apelează la servicii de consultanță în protecția datelor cu caracter personal.Atunci când utilizezi site-ul nostru pentru a căuta serviciile noastre și pentru a vizualiza informațiile pe care le publicăm în cadrul acestui mediu online, un număr de cookie-uri (mai multe informații găsești aici: https://ro.wikipedia.org/wiki/Cookie) sunt utilizate de noi (cookies first party) și de terțe părți (cookies third party) pentru a permite funcționarea site-ului, pentru a colecta informații utile despre vizitatori și pentru a-ți oferi o experiență cât mai calitativă în utilizarea site-ului nostru.Dacă lași un comentariu pe site-ul nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și site-ului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an. Unele dintre cookie-urile pe care le folosim sunt strict necesare pentru ca site-ul nostru să funcționeze și nu îți cerem consimțământul de a le introduce în calculatorul tău. Aceste cookie-uri sunt prezentate mai jos.

Numele cookie-ului, Scopul, Informații suplimentare

PHP SESSID HTTP Preserves user session state across page requests.
Pentru acele cookie-uri care însă sunt utile dar nu sunt strict necesare, vom cere mereu consimțământul tău înainte de a le plasa, o singură dată, la vizitarea site-ului. Acestea sunt:
GPS HTTPRegisters a unique ID on mobile devices to enable tracking based on geographical GPS loc
IDE HTTP Used by Google DoubleClick to register and report the website user’s actions after viewing or clicking one of the advertiser’s ads with the purpose of measuring the efficacy of an ad and to present targeted ads to the user.
NID HTTP Registers a unique ID that identifies a returning user’s device. The ID is used for targeted ads.
PREF HTTP Registers a unique ID that is used by Google to keep statistics of how the visitor uses YouTube videos across different web sites.
TEST COOKIE HTTP Used to check if the user’s browser supports cookies.
VISITOR INFO1 LIVE HTTP Tries to estimate the users’ bandwidth on pages with integrated YouTube videos.
YSC HTTP Registers a unique ID to keep statistics of what videos from YouTube the user has seen.
YT PLAYER BANDWIDTH HTTP Used to determine the optimal video quality based on the visitor’s device and network settings.
YT PLAYER HEADERS READABLE HTTP Used to determine the optimal video quality based on the visitor’s device and network settings.
Pe lângă cookie-urile pe care le folosim, lucrând cu terțe părți pentru a-ți oferi o experiență oportună, acestea plasează diverse cookie-urile în calculatorul tău, însă doar cu consimțământul tău. Acestea sunt arătate mai jos.
STM POST WATCHED HTTP Unclassified
Modul de colectare a consimțământului este la fel de facil ca și retragerea acestuia, vizitatorul putând singuri să-și gestioneze preferințele cookies accesând  platforma dedicată din cuprinsul site-ului.
Când trimiți o solicitare prin intermediul site-ului nostru, datele personale pe care ți le solicităm constau în numele, numărul de telefon și adresa ta de e-mail. Nu partajăm aceste date cu terți; acces la ele poate avea, prin prisma rolului său, doar serviciul tehnic care se ocupă cu contrucția/ mentenanța/ optimizarea site-ului, dar doar în condiții de garantare a confidențialității.
Pentru a respecta principiul minimizării instituit prin GDPR, preferăm să ne furnizați cât mai puține date din sfera personală, atâta timp cât ne puteți furniza, spre exemplu, date de contact din mediul organizațional de proveniență. De asemenea, nu vă vom solicita niciodată date personale nerelevante pentru obiectul eventualei noastre colaborări.
Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii tale, inclusiv furnizarea de informații despre serviciile noastre.
Solicitarea ta este înregistrată și mai apoi procesată, după onorare aceasta rămânând stocată, împreună cu datele pe care ni le furnizezi pe această cale, în Cloud-ul site-ului pe o perioadă nedeterminată sau până vei solicita expres ștergerea acestora. Până la data îndepărtării datelor tale din sistemul nostru informațional, considerăm că ești de acord să îți mai tansmitem, din când în când newsletere sau alte informații cu privire la serviciile pe care le oferim.
NU folosim informațiile furnizate de tine pentru a lua decizii automate care ar putea să te afecteze.
Menținem în format electronic e-mailurile venite din solicitări timp de doi ani, după care sunt arhivate în siguranță și păstrate timp de cinci ani, când le ștergem. Înregistrările de tip CRM sunt păstrate timp de trei ani de la ultimul contact cu tine.
E-mail-urile tipărite sunt păstrate în dosarul comercial al colaborării încheiate, până la perimarea cerinței legale de arhivare sau, în cazul unui litigiu, până la finalizarea acțiunilor pe rolul instanței, în caz că acest înscris se constituie ca probatoriu în dosarul respectiv.

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.
Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.
Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte site-uri web se comportă exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.
Aceste site-uri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Drepturile tale ca persoană vizată

Ne poți întreba ce informații avem despre tine și ne poți cere să le corectăm dacă sunt inexacte. Dacă ți-am solicitat și ne-ai dat consimțământul tău pentru a procesa datele personale, poți retrage acest consimțământ în orice moment.

Iata lista completa a drepturilor pe care le ai:

  • Dreptul la informare – poți solicita informații privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
  • Dreptul la rectificare – poți rectifica datele personale inexacte sau le poți completa;
  • Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – poți obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării – poți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contești exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul de opoziție – poți să te opui, în special, prelucrarilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor – poți primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
  • Dreptul de a depune plângere – poți depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • Dreptul de retragere a consimțământului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimțământul tău, și-l poți retrage oricând, fără instituirea vreunei condiții. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă;
  • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poți cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poți exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poți contesta decizia.

Pentru a trimite o solicitare privind datele tale personale prin e-mail, poștă sau telefon, utilizați informațiile de contact furnizate mai sus în secțiunea Cine suntem noi în această politică.

Dreptul tău de a depune plângere

Dacă ai o plângere cu privire la utilizarea de către noi a informațiilor tale, am prefera să ne contactezi prima oară pe noi, pentru a putea remedia în mod amiabil cererea.

Este dreptul tău, când consideri că este cazul, să contactezi Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pentru Informații prin intermediul site-ului lor la http://www.dataprotection.ro/?page=Modele_de_plangere  sau să le scrii la adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania.

Actualizări la această politică de confidențialitate

Revizuim regulat și, dacă este cazul, actualizăm periodic această politică de confidențialitate atunci când intervin modificări în urma prestării de servicii. Dacă vrem să folosim datele tale personale într-un mod pe care nu l-am identificat anterior, te vom contacta pentru a-ți oferi informații despre acest lucru și, dacă este necesar, pentru a-ți solicita acordul.

Vom actualiza numărul versiunii și data acestui document de fiecare dată când acesta este modificat.

Prezenta politica devine operațională din data de 14/02/2020.