Nume

Prenume

Telefon

Email

Obiectul de activitate al socității

Nume societate

Numărul de Salariați

Adresa societate

În ce măsură aveți GDPR implementat?

0%20%40%60%80%100%

Ce date cu caracter personal colectați?

Date de identificareAdrese personaleDate bancareStarea de sănătateDate geneticeDate biometriceDate ale minorilorOrigine rasială sau etinicăOrientare sexualăOpinii politiceApartenență la sindicate

Alte mențiuni

Apăsând pe butonul “Cere oferta de preț” sunteți de acord cu Termenii și Condițiile site-ului/ Prelucrarea datelor introduse mai sus.

Oferta noastră de servicii se adresează în special societăților comerciale care prin natura activităților desfășurate colectează, prelucrează și stochează date cu caracter personal fără a se limita însă la instituții publice, unități medicale, firme de pază și protecție, ONG-uri, asociații de proprietari, firme de contabilitate, magazine online, birouri notariale, executori judecătorești, agenții imobiliare, firme de brokeraj, firme de asigurare, case de amanet, case de schimb valutar, firme de recrutare personal etc. 

După completarea acestui chestionar, facem o minimă analiză a conformității organizației dvs. la GDPR, după care, în funcție de acordul dvs., vom trece la auditare, implementare documentație specifică precum și la consultanță DPO.